ÅKERBO HÄSTKLUBB är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Klubben anordnar bland annat klubbtävlingar i disciplinerna hoppning och dressyr. Under två dagar i juli anordnar vi enligt tradition Åkerbo Kombi, en stor hopp- och dressyrtävling för både ponny och häst, som lockar deltagare från hela södra Sverige. Dessutom har vi pyssel- och temadagar, uteritter, hopp- och dressyrträningar, utflykter med mera.

 

För att kunna tillgodose de tjänster som efterfrågas samt att låta verksamheten präglas av god kvalitet, lyhördhet och god serviceanda är vi i behov av årliga sponsorer.

Är du intresserad av sponsorverksamhet är vi öppna för diskussioner, allt stöd är välkommet, såväl smått som stort. Några specialexempel är ett eget hinder, en tävling i företagets namn eller sponsormärkta klubbjackor till våra tävlingsryttare. Många väljer att stödja oss med 600 kronor om året, vilket vi är väldigt tacksamma för!

 

Åkerbo Hästklubb ska bli bra på att marknadsföra sina sponsorer! Som sponsor finns din logotyp bland annat här på vår hemsida, samt också uppsatt väl synligt på vår ridanläggning vid Wedbylund.

 

– Vi ser fram emot ett gott samarbete under hela år 2018!


FÖR YTTERLIGARE INFORMATION KONTAKTA:

Inga Einwall Bernerson 0485-251 62 eller Roddy Oskarsson 0485-231 78.

 

 

 

 
stäng